• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • ACUM E ACUM! Cel mai tare show de divertisment, "Romanii au talent", revine din 19 februarie cu un nou sezon!

ACUM E ACUM! Cel mai tare show de divertisment, "Romanii au talent", revine din 19 februarie cu un nou sezon!

ACUM E ACUM! Cel mai tare show de divertisment, "Romanii au talent", revine din 19 februarie cu un nou sezon!

Din 19 februarie, cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, revine cu cel de-al saselea sezon! Dupa ce, timp de cateva luni, au strabatut tara in lung si-n lat pentru a gasi talentul autentic in toate formele sale, cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, sunt gata sa le aduca telespectatorilor un spectacol memorabil.

Mii de oameni au venit la preselectii si s-au prezentat in fata juriului cu speranta ca vor reusi sa demonstreze ca talentul lor merita sa obtina 3 sau 4 de DA si sa mearga in etapa urmaroare a competitiei, dar numai cateva sute au impresionat. Momente incredibile de magie, contorsionism, canto, beatbox, dans, balet sau jonglerii, dresura de animale, stand-up comedy, pictura, iluzionism, constructii roboti, arte martiale, bike trial, dar si multe altele vor putea fi urmarite de romani in fiecare vineri, incepand din 19 februarie, de la 20:30.

Cu toate ca foarte multe dintre momentele aduse pe scena de concurenti i-au facut pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu sa se ridice in picioare si sa aplaude, doar patru au reusit sa-i determine pe jurati sa apese butonul auriu si sa-i trimita direct in semifinale. Momentele acestora au surprins, emotionat, i-au tinut pe toti cu sufletul la gura si au starnit reactii extraordinare, iar telespectatorii le vor putea urmari din 19 februarie, numai la PRO TV!

Acum e acum! Romanii au talent revine cu un nou sezon al celui mai bun spectacol de televiziune, presarat cu talent autentic, multe surprize, momente unice, pline de tensiune, emotie si distractie la cote maxime.

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni