• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Actele artistice de exceptie din cea de-a patra semifinala "Romanii au talent" vor aduce vibratia in casele romanilor

Actele artistice de exceptie din cea de-a patra semifinala "Romanii au talent" vor aduce vibratia in casele romanilor

Actele artistice de exceptie din cea de-a patra semifinala "Romanii au talent" vor aduce vibratia in casele romanilor

Cea de-a patra editie LIVE Romanii au talent le pregateste telespectatorilor un show senzational cu momente magice, pline de emotie, pasiune, vibratie si talent autentic. Cei 12 semifinalisti repeta zilnic pentru a le aduce vineri romanilor reprezentatii care sa-i surprinda, sa-i bucure si sa le demonstreze ca atunci cand talentul este imbogatit de imaginatie, totul este posibil.

Aurora Toma, Luminita Lupu, Cristian Pestritu si Mirela si George Spinu fac parte dintre concurentii semifinalei de saptamana aceasta si vor incerca sa incante publicul si sa primeasca voturile ce-i pot duce in finala si in lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

La preselectii, Aurora Toma a prezentat un moment senzual de gimnastica artistica la inaltime, cu care i-a imrpesionat pe jurati. Are 25 de ani si face parte din Psychiatric Circus. Aurora a inceput sa faca gimnastica la varsta de 3 ani, atunci cand a fost dusa la antrenamente de bunica sa, care isi dorea o Nadia Comaneci in familie. Cand a crescut, ea a decis ca este timpul sa isi croiasca un drum in viata si s-a alaturat Circului Globus. In cei 9 ani petrecuti la Circul Globus a luat parte la 25 de spectacole. Pentru ea, circul este mai mult decat un loc de munca, este un stil de viata si spune ca ii da libertatea sa se transforme din sirena in mafiot.


Luminita Lupu a cantat la preselectii o melodie hip-hop, compozitie proprie, cu un mesaj emotionant. Concurenta are 17 ani si locuieste in Bucuresti, dar s-a nascut si a copilarit in Republica Moldova. Luminita a venit la studii in Romania, impreuna cu fratele sau. Spune ca este pentru ea tata si frate, iar ea este pentru el mama si sora. Se au unul pe altul, iar acest lucru le alina dorul de parinti si de casa. Luminita iubeste sa scrie poezii, iar pe prima a compus-o atunci cand mama sa voia sa plece la munca in Italia. Nu o duceau foarte bine din punct de vedere financiar, asa ca mama si-a facut actele si a plecat. Fata impreuna cu tatal si fratele au fost tristi, deoarece nu stiau ce vor face fara mama,  asa ca au sunat-o incontinuu si au convins-o sa se intoarca acasa. 


Trucurile de magie pe care Cristian Pestritu le-a facut la masa juriului, in etapa preselectiilor, i-au vrajit pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, care au fost incantati de moment. Cristian are 29 de ani si locuieste in Bucuresti. S-a nascut in Ramnicu Sarat, insa dupa ce absolvit liceul s-a mutat in capitala pentru a face o facultate si a se angaja. A lucrat ca redactor la o revista, agent comercial, actor la un teatru particular si a facut iluzionism. De 4 ani este magician profesionist si spune ca nu se vede facand altceva. Are o pasiune pentru tatuaje, iar in momentul de fata are 10, insa nu vrea sa se opreasca aici.


Mirela Spinu si fiul ei, George, au venit de la Milano si au cantat la preselectii o arie de opera la pian si voce. Mirela a studiat timp de 7 ani vioara si pianul, iar in timpul liceului a facut cursuri de canto cu o renumita soprana. La 17 ani a obtinut primele premii importante, iar la finalul liceului a ales sa se inscrie la Facultatea de Medicina, urmand exemplul tatalui adoptiv. A primit o bursa de specializare la Milano si s-a stabilit acolo, in prezent desfasurandu-si activitatea de cardiolog in 5 cabinete private. Cu toate ca are realizari remarcabile, cea mai mare o reprezinta cei 3 copii: George, Mirela si Maria. Toti copiii au activitati extrascolare, dar cel care o mosteneste este George, care a inceput sa studieze pianul la varsta de 3 ani. De la 5 ani a inceput sa aiba un profesor si spune ca visul i s-a implinit deja: acela de a-si acompania mama pe o scena mare.


Vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de cei 12 semifinalisti ai celei de-a patra editii LIVE Romanii au talent si sa urmareasca un show senzational, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni