• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Acrobații, voci impresionante și dansuri de neuitat vor forma tabloul inspirației de vineri seara la Românii au talent!

Acrobații, voci impresionante și dansuri de neuitat vor forma tabloul inspirației de vineri seara la Românii au talent!

Acrobații, voci impresionante și dansuri de neuitat vor forma tabloul inspirației de vineri seara la Românii au talent!

Vineri, de la 20:30, noi concurenți urcă pe scena talentului cu gândul de a impresiona jurații și a primi aplauzele la care au visat.

De la tineri care au reușit să depășească un trecut greu: ”Am fost primul bărbat din familie care a luat Bacul”, la cei care vor să transmită un mesaj: ”Am venit să arăt oamenilor că și copiii au talent”, seara va fi încărcată de talent! 

O concurentă va urca pe scenă cu un moment la care a muncit foarte mult și va avertiza că: ”O singură dată dacă ai greșit, poate fi fatal”, însă anii de muncă și dorința de a fi cea mai bună vor reuși să îi aducă aprecierile juraților: ”Dacă ar fi ținut 6 luni...era perfect”, va spune Florin Călinescu.
  
Poveștile de viață vor reuși să surprindă și să îi impresioneze pe jurați și de această dată. Unul dintre concurenți își va spune povestea prin versuri: ”sunt un copil crescut în stradă, am regrete” și va transmite un mesaj către cei care nu primesc susținerea familiei la timp: ”Nu vei ști ce-i rău sau bine, iar alții îți vor spune cine ești”.
 
O concurentă de 35 ani va veni de la Bacău cu un mesaj extrem de puternic: ”Este examenul vieții mele. Am zis să am o confruntare cu mine”. Ce talent va prezenta și dacă va reuși să treacă acest examen în ochii juraților, vom descoperi în noua ediție. 
 
Reveniri surpriză, emoție și râsete, o seară completă a talentului în care Mihai Petre va afirma că ”Suntem pe pământ pentru a sparge tipare și a ne depăși limite”. Ce moment îi va stârni această reacție și cine va reuși să obțină un nou golden buzz, aflăm mâine, de la 20:30, pe PRO TV. 
 
Românii au talent - #un10perfect
 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni