• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A impresionat la preselectii, dar ceea ce a facut in semifinale depaseste orice imaginatie. Momentul pe care juratii l-au trait la intensitate maxima

A impresionat la preselectii, dar ceea ce a facut in semifinale depaseste orice imaginatie. Momentul pe care juratii l-au trait la intensitate maxima

A impresionat la preselectii, dar ceea ce a facut in semifinale depaseste orice imaginatie. Momentul pe care juratii l-au trait la intensitate maxima

Cristina Ramos a facut senzatie la auditiile de la Got Talent Espana, momentul ei devenind viral intr-un timp foarte scurt. 

La preselectii, femeia in varsta de 37 de ani i-a indus in eroare pe jurati, deoarece a inceput sa interpreteze cateva acorduri de muzica clasica, insa totul s-a schimbat cand aceasta a renuntat la vestimentatia eleganta si a continuat sa cante cu pasiune piesa "Highway to Hell".

Cristina s-a calificat direct in semifinale, dupa ce Edurne, membra a juriului, a apasat butonul auriu, decizie pe care nu a regretat-o, tinand cont de prestatia femeii din aceasta faza a competitiei.

Iberica a creat inca un moment magic, in care a combinat muzica clasica cu acordurile rock ale melodiei Call Me, de la Blondie.

Reprezentatia ei a electrizat atat publicul prezent in sala, cat si juratii care s-au bucurat la maxim de momentul oferit de aceasta. 

Datorita interpretarii ei, Cristina Ramos s-a calificat in finala Got Talent Espana.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni