• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A facut show la Romanii au talent, iar acum da lovitura cu un nou videoclip. Adi Cristescu a lansat "Vara si vagabondul"

A facut show la Romanii au talent, iar acum da lovitura cu un nou videoclip. Adi Cristescu a lansat "Vara si vagabondul"

A facut show la Romanii au talent, iar acum da lovitura cu un nou videoclip. Adi Cristescu a lansat "Vara si vagabondul"

Adi Cristescu, cel mai nou artist MediaPro Music, lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Vara si vagabondul”, feat. RappinOn (Special Guest Connect – R)!

Vara e plina de capcane! Cand prietenii iti propun o plecare ad-hoc la mare, distractia e garantata, iar cearta cu iubita - inevitabila! Ce noroc ca in piesele mele intotdeauna dragostea invinge!”, a spus Adi Cristescu

Videoclipul a fost filmat anul trecut, in iulie, pe litoralul romanesc, in regia lui Dan Petcan, si in primavara aceasta, pe un ponton din localitatea Cernica, regizor fiind Alin Surdu. Tinutele artistului au fost realizate de Ionut Tanasie, iar machiajul a fost realizat de Olga Bacari. Lui Adi i-au fost alaturi la filmari foarte multi colegi artisti: “In afara de Connect-R si echipa RappinOn, mai apar in clip Chris Mayer, DJ Sava, Rucsi Iliescu (ex-BlaxyGirls), Jimmy Dub, 1st Class, Arando Marquez si altii”, a explicat Adi

Clipul este plin de sotii. Daca urmaresti atent, sunt strecurate foarte multe amanunte amuzante. Tocmai de asta se recomanda vizionarea clipului de cel putin trei ori... in prima faza!”, a incheiat artistul. 

Adi Cristescu este unul dintre cei mai apreciati compozitori ai momentului din Romania. A compus hitul “Colt de suflet”, interpretat impreuna cu Andra, dar si numeroase alte piese pentru albumele “Dragostea ramane” si “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”, ale celebrei artiste. Adi a mai compus si pentru Elena Gheorghe, AMI, dar si pentru artistii internationali Nana si Rafaga. In prezent, Adi Cristescu este semifinalist in cadrul emisiunii-concurs “Romanii au talent”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni