• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A convins-o pe Andra sa il trimita direct in semifinala, dar Ion Barbu mai are o pasiune. Cu ce se ocupa

A convins-o pe Andra sa il trimita direct in semifinala, dar Ion Barbu mai are o pasiune. Cu ce se ocupa

A convins-o pe Andra sa il trimita direct in semifinala, dar Ion Barbu mai are o pasiune. Cu ce se ocupa

Ion Barbu a absolvit Liceul de Muzica "Ciprian Porumbescu" si Academia de Muzica si Arte Plastice din Chisinau.

Tanarul canta de la varsta de 3 ani si crede ca mosteneste talentul de la bunica sa, care a fost cantareata in corul bisericesc. Si el a cantat in corul bisericii de la 5 ani pana la 12 ani, dar se pare ca atentia lui s-a canalizat intr-o alta directie, iar acum Ion este pasionat de muzica si modeling.

 

In vreme ce mama lui este designer vestimentar, iar tatal  inginer constructor, pasiunea lui Ion pare ca nu se incadreaza in aceste tipare. Familia il incurajeaza si este alaturi de el in ceea ce priveste cariera muzicala pe care acesta vrea s-o urmeze.  

Este obisnuit cu scena si acolo se simte cel mai bine. De-a lungul timpului a cantat pe scena la multe concursuri si festivaluri, ba mai mult decat atat a obtinut locul I la un concurs international de muzica – MOLDSTAR, in anul 2014.

Talentul sau este recunoscut in ChisinaU si are multe concerte, dar in timpul in care nu se afla pe scena, acesta practica modelingul, iar de opt luni de zile, se pare ca pasiunea pentru podium este din ce in ce mai arzatoare.

 

Ce stil de imbracaminte mi s-ar potrivi ?

Posted by Ion Barbu on Sunday, March 15, 2015

Chiar daca este prima data cand participa la preselectiile pentru un show de talente, Ion Barbu a cucerit-o pe Andra din prima clipa, iar juratul a luat cea mai importanta decizie din acest sezon fara sa stea pe ganduri: l-a trimis direct in Semifinala. 

Ion Barbu a marturisit de curand ca se bucura ca este apreciat, a mai adaugat ca are incredere in "Romanii au talent", dar si ca spera sa ajunga cat mai departe in competitie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni