• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A castigat Romanii au talent, iar acum a facut senzatie in Anglia. Reprezentatia cu care Flavian a impresionat la Britain's Got Talent

A castigat Romanii au talent, iar acum a facut senzatie in Anglia. Reprezentatia cu care Flavian a impresionat la Britain's Got Talent

A castigat Romanii au talent, iar acum a facut senzatie in Anglia. Reprezentatia cu care Flavian a impresionat la Britain's Got Talent

Flavian Glont, unul dintre membrii grupului SpeedCubing, care a castigat editia din 2015 a show-ului "Romanii au talent", a participat la preselectiile "Britain's Got Talent", aratand tuturor talentul uimitor pe care il poseda. 

Desi a fost privit cu scepticism atunci cand le-a spus celor patru jurati de la Britain's Got Talent ca isi doreste sa faca "un show inteligent, ceva diferit", pana la urma Flavian a reusit sa-i cucereasca pe toti cu reprezentatia sa, reusind sa rezolve trei cuburi Rubik, legat la ochi.

"Esti de pe aceasta planeta? Nu cred ca o fiinta umana ar putea fi capabila sa faca asta", i-a spus Simon Cowell, in timp ce David William i-a spus ca: "Habar nu am cum ai reusit sa memorezi toate acele mutari".

Flavian are numai 18 ani, dar a uimit cu inteligenta sa alaturi de ceilalti doi colegi in finala sezonul 5 "Romanii au talent". Cei trei au oferit un show memorabil si au demonstrat ca matematica poate fi dusa la rang de arta. Spectacolul naucitor al creierului uman pe care l-au oferit, au memorat nu mai putin de 4 000 de algoritmi in baza carora au rezolvat cubul Rubik, i-a propulsat pe cei trei baieti in topul preferintelor telespectatorilor si i-a lasat pe membrii juriului fara cuvinte.

A fost o experienta unica si extraordinara, am fost emotionat pe scena, nu neaparat in privinta numarului in sine, ci din pricina limbii! Chiar daca ma descurc acceptabil, nefiind limba nativa, mi-a fost teama ca nu o sa inteleg anumite intrebari ale juratilor. Ceilalti participanti si Staff-ul erau foarte incantati de mine si ma simteam bine, deoarece pentru mine era o incurajare puternica. Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa-l cunosc pe Simon Cowell si ca acesta a fost placut impresionat de mine! Cat despre moment, sunt convins ca prin acest eveniment am reusit sa pun o aprenta pozitiva si nu ma voi opri aici! Le multumesc foarte mult tuturor celor care ma felicita pe retelele de socializare, unde in doar 24 de ore am strans peste 1,1 milioane de vizualizari si sunt in continua crestere!”, a declarat Flavian. 

In mare finala a sezonului cu numarul 5 "Romanii au talent", cei patru membrii ai juriul i-au incurajat pe baietii de la "Speedcubing", i-au rugat sa nu se opreasca din visat si sa isi duca povestea mai departe.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni