• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • 1 din 2 romani a fost cu ochii pe Romanii au talent! Prima editie a sezonului cu numarul 5, lider absolut de audienta

1 din 2 romani a fost cu ochii pe Romanii au talent! Prima editie a sezonului cu numarul 5, lider absolut de audienta

1 din 2 romani a fost cu ochii pe Romanii au talent! Prima editie a sezonului cu numarul 5, lider absolut de audienta

Prima editie a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, s-a incheiat cu succes aseara. 

Telespectatorii au facut cunostinta cu noii eroi nationali si au avut parte de un spectacol memorabil oferit atat de concurenti, cat si de noul juriu format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si de cele doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:11, peste 4.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:45, 5.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima editie Romanii au talent a inregistrat 24,3 puncte de rating si 50% share in intervalul de difuzare 20:30 – 23:11, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4,2 puncte de rating si 8,6% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 20,6 puncte de rating si 38,1%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6,7 puncte de rating si 12,3% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 23,7 puncte de rating si 42,1% share, locul secund inregistrand 6,1 puncte de rating si 10,9% share. 

Primii concurentii, primele emotii si primul semifinalist

Cel de-al cincilea sezon Romanii au talent a debutat aseara intr-un decor spectaculos, cu un nou juriu, reguli noi, cu lacrimi de tristete, dar si de fericire. O noua generatie de eroi nationali este gata sa se prezinte in fata telespectatorilor, care au facut vineri seara cunostinta cu primii 14 concurenti care au trecut in etapa urmatoare a competitiei. Surpriza serii a fost marcata de momentul in care Andra a apasat golden buzz-ul pentru a-si trimite direct in semifinala favoritul.

Primul dintre cei care au reusit sa impresioneze juriul a fost Bogdan Bolohan – animator petreceri pentru copii. A venit pregatit cu un dans contemporan care a sensibilizat publicul si juratii. “Este exact dansul meu, acesta sunt eu in dans”, a spus Bogdan. In momentul in care si-a dat verdictul, Andi a spus: “Avem in fata noastra unul dintre cei mai talentati romani pe care am avut norocul sa-i avem pe scena emisiunii in cele 5 sezoane de pana acum.” Bogdan a primit 4 de DA si merge fericit in etapa urmatoare

Al doilea concurent care a ridicat sala in picioare a fost Catalin Cazan, acrobat, care a plutit deasupra scenei intr-un numar incredibil de acrobatie cu cerc, care a depasit orice asteptare. Juratii au spus DA in unanimitate, iar George merge mai departe in competitie.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Cel de-al treilea concurent care s-a bucurat de aprecierea celor 4 jurati a fost George Bonea. El a prezentat un numar de stand-up comedy care a starnit hohote de ras in public. Impresionata de numarul lui George, Mihaela a exclamat: “Esti ca un film bun si mor de curiozitate sa vad ce mai urmeaza!”. In final, concurentul a plecat catre etapa viitoare cu 4 de DA.

Trupa de gimnastica ritmica Diamond Duo, alcatuita din doua dansatoare exceptionale, a fost cea care le-a facut pe Mihaela si Andra sa aiba primul schimb de replici in contradictoriu. Momentul a fost savuros, dar in final s-a decis: talentul este cel care conteaza! Fetele au plecat in urmatoarea etapa cu 4 de DA.

Unul dintre momentele imprevizibile ale serii a fost cel al lui Bogdan Dumitrascu – zugrav. In momentul in care a aparut pe scena, nu i se dadeau foarte multe sanse, insa totul s-a schimbat cand a inceput sa cante impecabil O sole mio. A venit la preselectii hotarat sa plece acasa cu marele premiu de 120.000 de euro si astfel sa-i faca o mare bucurie fiului sau de numai 4 ani. Sala a aplaudat intregul moment plin de emotie, iar juratii au fost vizibil surprinsi. Interpretarea sa i-a adus 4 de DA.

Trupa Laolalta, formata din doi detinuti de la penitenciarul Timisoara, a demonstrat ce inseamna sa canti hip-hop. Interpretarea lor de pe scena le-a adus admiratia juriului, dar si a publicului. Au fost apreciati pentru calitatile lor vocale si s-a decis: merg mai departe cu 4 de DA, dar si cu stelutele Romanii au talent.

Cu peste 5000 de spectacole de magie la activ, Robert Tudor, magician, a venit in fata juratilor cu zambetul pe buze, dar si cu un ton usor ridicat. A reusit sa impresioneze si a demonstrat ca este foarte bun in ceea ce face. Astfel ca ne vom reintalni cu Robert in etapa viitoare, in care merge cu 4 de DA.

Vlad Ciotescu a demonstrat aseara ca are o vointa de fier si o pofta de viata incredibila. In ciuda problemei de vedere pe care o are, Vlad a interpretat la pian piesa Let it be de la Beatles si a reusit sa smulga ropote de aplauze. El a obtinut in final 4 de DA si isi continua povestea in competitia Romanii au talent.

Florentin Hriscu a avut nevoie de ajutor in momentul dansului pe care l-a pregatit pentru jurati. Astfel ca Mihaela, Smiley si Pavel s-au oferit sa-i fie alaturi pe scena lui Florentin. Concurentul s-a descurcat foarte bine, a obtinut 4 de DA si un sarut din partea Mihaelei.

Scena s-a umplut in momentul in care ansamblul folcloric Comorile Neamtului si-a facut aparitia. Tineri talentati cu varste cuprinse intre 4 si 23 de ani au incantat publicul si au umplut sala de voie buna, energie si emotie. Cei 4 jurati au fost si de data aceasta de acord in ceea ce priveste voturile lor si au acordat 4 de DA.

Cel mai emotionant moment al primei editii Romanii au talent a fost cel al micutei Dina Monica Stanciulete care a interpretat la violoncel melodia Set fire to the rain, a celebrei Adele. Intregul act artistic a fost marcat de lacrimi de fericire si de emotie. Surprins, dar si fericit, Bebe a spus: „Nu eu dau un verdict, sufletul meu da un verdict, DA!”. Ceilalti 3 jurati au fost de acord cu Bebe si i-au dat Monicai inca 3 de DA.

Un numar spectaculos de acrobatie a fost cel al trupei Duo acrobatik. Cei doi acrobati au impresionat prin profesionalism si dificultatea miscarilor lor. Incep competitia cu 4 de DA si ii vom revedea in etapa urmatoare.

Momentul de aur al primei editii a fost cel in care Andra a apasat golden buzz-ul pentru a-l trimite pe Ion Barbu din Chisinau direct in semifinala Romanii au talent. Ion a interpretat impecabil melodia lui Marcel Pavel, De dragul tau, si a reusit sa ridice in picioare toata sala, dar si juratii care au ramas uimiti de calitatile vocale ale acestuia. A venit hotarat sa castige marele premiu si titlul de cel mai talentat roman, iar primul pas a fost deja facut. Andra a spus despre favoritul ei: „A fost foarte bun si cred ca m-a convins cu nota de la final, cu faptul ca a ales o melodie foarte grea cantata de Marcel Pavel.”

Prima editie Romanii au talent s-a incheiat incendiar. Yeva Shizanova, din Kazahstan, a urcat pe scena intr-o lumina difuza si a dansat impecabil in faina. Atat publicul, cat si juratii, dar si Smiley si Pavel, au ramas muti de uimire in momentul in care tanara a inceput sa-si arate talentul. Mihaela nu a rezistat tentatiei de a i se alatura Yevei pe scena, asa ca a invatat direct de la dansatoare cateva miscari de dans in faina si au facut spectacol impreuna. Yeva a obtinut 4 de DA si se pregateste de etapa urmatoare.

O seara plina de emotie, neprevazut, energie, talent autentic, dar si momente amuzante sau stanjenitoare. Prima editie a noului sezon Romanii au talent a avut toate ingredientele pentru a transforma o seara obisnuita intr-una spectaculoasa. 

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni