Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Sezonul 5 - Romanii au talent

Stiri

Andra, aparitie la piscina. Cum s-a lasat fotografiata alaturi de micutul de micutul David 09 Iulie 2015, 17:00 / 3 comentarii

Andra, aparitie la piscina. Cum s-a lasat fotografiata alaturi de micutul de micutul David

Pentru Andra si Catalin Maruta anul 2015 se pare ca este unul cat se poate de reusit. Membra juriului de la "Romanii au talent" a anuntat ca este insarcinta pentru a doua oara si ca micutul David va avea o surioara.

O fetita de doar 5 ani a lasat fara cuvinte juriul de la "America's Got Talent". Vezi un moment magic - VIDEO 03 Iulie 2015, 16:02 / 4 comentarii

O fetita de doar 5 ani a lasat fara cuvinte juriul de la "America's Got Talent". Vezi un moment magic - VIDEO

"Let it go" se numara printre melodiile preferate ale micutilor din intreaga lume, compozitia muzicala facand parte din coloana sonora a animatiei "Frozen". Piesa "In Summer" are si ea mari sanse sa intre in preferintele pustilor datorita micutei Heavenly Joy.

In aceasta seara, Pavel Bartos te asteapta cu o noua productie, "Cina Romantica" 03 Iulie 2015, 14:56 / 2 comentarii

In aceasta seara, Pavel Bartos te asteapta cu o noua productie, "Cina Romantica"

Te-ai intrebat vreodata cum arata cina perfecta? O domnisoara atragatoare, un restaurant dragut, lumanari si flori, alaturi de preparate delicioase. 

Andra, videoclip nou in ultimul trimestru de sarcina. Cum suna cea mai recenta piesa a artistei 24 Iunie 2015, 11:57 / 3 comentarii

Andra, videoclip nou in ultimul trimestru de sarcina. Cum suna cea mai recenta piesa a artistei

Anul acesta se anunta unul de poveste pentru frumoasa Andra. Dupa ce a dat lovitura cu piesa "Falava" in colaborare cu Naguale, o melodie care a strans peste 12 milioane de vizualizari pe Youtube, artista a lansat un single nou.

Cea mai frumosa poza a zilei. Andra si Catalin Maruta sunt niste parinti impliniti. Cat de mare a crescut David 23 Iunie 2015, 11:21 / 3 comentarii

Cea mai frumosa poza a zilei. Andra si Catalin Maruta sunt niste parinti impliniti. Cat de mare a crescut David

Pentru Andra si Catalin Maruta anul 2015 se pare ca este unul cat se poate de reusit. Membra juriului de la "Romanii au talent" a anuntat ca este insarcinta pentru a doua oara si ca micutul David va avea o surioara.

Expression of Liberty – Bogdan Bolohan Dance Workshop Tour 18 Iunie 2015, 18:59 / 2 comentarii

Expression of Liberty – Bogdan Bolohan Dance Workshop Tour

Dansul este mai mult decat o arta; este o conturare a emotiilor, o ilustrare a trairilor sufletesti si, in final, o exprimare a libertatii. Prin dans suntem liberi sa fim ceea ce suntem cu adevarat, fara obstacole, bariere sau masti impuse de societate.