Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Sezonul 4 - Romanii au talent

Stiri


	Cine este noul jurat de la Romanii au talent. Smiley a fost cel mai impresionat: &quot;Este o voce care te bantuie, te zguduie, te infioara, te emotioneaza&quot; <span style="font-size: 12px;"> </span>
11 Septembrie 2014, 13:02 / 20 comentarii

Cine este noul jurat de la Romanii au talent. Smiley a fost cel mai impresionat: "Este o voce care te bantuie, te zguduie, te infioara, te emotioneaza"

Ascensiunea romanilor talentati continua! Un nou coleg li se alatura Andrei si lui Andi la masa juriului “Romanii au talent”.


	Au ghicit numerele la loto. Juratii de la America&#39;s Got Talent au ramas fara cuvinte cand au vazut ce fac ei pe scena
10 Septembrie 2014, 14:31 / 3 comentarii

Au ghicit numerele la loto. Juratii de la America's Got Talent au ramas fara cuvinte cand au vazut ce fac ei pe scena

David si Leeman sunt doi barbati in varsta de 27 si 29 de ani, de meserie magicieni care au reusit sa cucereasca juratii de America's Got Talent cu numarul lor de magie.


	Ei duc dansul cu umbre la un nou nivel. Doi dansatori au oferit unul dintre cele mai bune momente vazute vreodata la &quot;America&#39;s Got Talent&quot;
10 Septembrie 2014, 14:09 / 3 comentarii

Ei duc dansul cu umbre la un nou nivel. Doi dansatori au oferit unul dintre cele mai bune momente vazute vreodata la "America's Got Talent"

Spectacol, dans, invoatie, muzica buna si o mana care pare sa-i dirijeze din umbra - asta au oferit doi dansatori pe scena de la "America's Got Talent", in show-ul live care a reunit cei mai buni 12 finalisti ai acestui sezon.


	Adrian Tutu e complet transformat in noul sau videoclip. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon &quot;Romanii au Talent&quot;
05 Septembrie 2014, 10:29 / 3 comentarii

Adrian Tutu e complet transformat in noul sau videoclip. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon "Romanii au Talent"

Dupa un an plin de evenimente, lansari si concerte, Adrian Tutu revine in atentia fanilor sai cu o noua melodie, "Unde e", un featuring cu Boier Bibescu.


	Caravana Romanii au talent a ajuns la Galati!
04 Octombrie 2014, 08:00 / 22 comentarii

Caravana Romanii au talent a ajuns la Galati!

Echipa "Romanii au talent" da startul cautarilor urmatorului erou national! Cel mai urmarit show de divertisment, care a atins audiente record in istoria masurata a televiziunii, porneste la inceputul lunii octombrie caravana pentru gasirea celui mai talentat roman. Printre orasele care urmeaza sa fie vizitate sunt Galati, Brasov, Cluj, Craiova, Chisinau si Iasi. 


	Au varste cuprinse intre 3 si 22 de ani. Ce au facut ei pe scena de la America&#39;s Got Talent i-a lasat pe toti cu gura cascata
01 Septembrie 2014, 10:01 / 3 comentarii

Au varste cuprinse intre 3 si 22 de ani. Ce au facut ei pe scena de la America's Got Talent i-a lasat pe toti cu gura cascata

Scena de la "America's Got Talent" a oferit juratilor mai mereu momente la care au ramas fara cuvinte, dar o trupa formata din 12 membri i-a uimit pe toti cei prezenti.