Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Sezonul 2 - Romanii au talent

Stiri


	Show-urile "Romanii au talent" ajung la Bucuresti, pe 10 si 11 noiembrie
08 Noiembrie 2012, 12:13 / 10 comentarii

Show-urile "Romanii au talent" ajung la Bucuresti, pe 10 si 11 noiembrie

Pe 10 si 11 noiembrie, Bucurestiul este invadat de talente. Dupa ce au strabatut toata tara, show-urile “Romanii au talent” ajung si la Bucuresti.


	Narcis Iustin Ianau, costumat de Halloween! Cat de mult s-a schimbat la un an si jumatate de la finala "Romanii au talent":
01 Noiembrie 2012, 17:03 / 12 comentarii

Narcis Iustin Ianau, costumat de Halloween! Cat de mult s-a schimbat la un an si jumatate de la finala "Romanii au talent":

Sunteti curiosi ce mai face Narcis Iustin Ianau, tanarul care a impresionat o tara intreaga cu vocea lui de contratenor si care s-a clasat pe locul doi in primul sezon de la "Romanii au talent"?


	<span style="color:#f00;">Cele mai frumoase povesti de succes</span> se scriu la &quot;Romanii au talent&quot;! Vino si tu la preselectii in Bucuresti, pe 3 noiembrie!
23 Octombrie 2012, 15:34 / 2 comentarii

Cele mai frumoase povesti de succes se scriu la "Romanii au talent"! Vino si tu la preselectii in Bucuresti, pe 3 noiembrie!

"M-am hotarat greu sa particip, dar a fost cea mai buna decizie din viata mea", marturiseste Cristian Gog, castigatorul sezonului trecut al show-ului.


	Bucurestenii sunt asteptati la preselectiile &quot;Romanii au talent&quot; pe 3 noiembrie
12 Octombrie 2012, 11:01 / 59 comentarii

Bucurestenii sunt asteptati la preselectiile "Romanii au talent" pe 3 noiembrie

A venit randul bucurestenilor sa-si demonstreze talentul. Pe 3 noiembrie, acestia sunt asteptati la Hotel Ramada Bucharest Parc incepand cu ora 10:00 la preselectiile pentru show-ul "Romanii au talent".


	Cristian Gog: &quot;Nu este greu sa provoci orgasm unei femei<span style="color:#f00;"> fara sa o atingi&quot;</span>
09 Octombrie 2012, 14:53 / 10 comentarii

Cristian Gog: "Nu este greu sa provoci orgasm unei femei fara sa o atingi"

Mentalistul care le-a luat mintile romanilor si banii pusi in joc la "Romanii au talent" vorbeste despre cum a invatat meserie si cum poate rezolva problemele sexuale ale femeilor si barbatilor doar cu puterea gandului.

Totul, numai in numarul din octombrie al revistei Playboy...