Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Sezonul 1 - Romanii au talent

Stiri


	Andi Moisescu despre noul sezon <span style="color: rgb(255, 0, 0);">&quot;Romanii au talent&quot;</span>: &quot;Ma astept sa fie si mai mult spectacol&quot; VIDEO
22 August 2011, 17:08 / 5 comentarii

Andi Moisescu despre noul sezon "Romanii au talent": "Ma astept sa fie si mai mult spectacol" VIDEO

Inainte sa plece in cautarea de noi talente, impreuna cu Andra, Mihai Petre si echipa de la "Romanii au talent", Andi Moisescu a acordat un interviu in exclusivitate pentru site-ul nostru, in care a vorbit despre asteptarile de la cel de-al doilea sezon al show-ului, dar si despre vacanta.


	Vezi unde il poti asculta astazi pe Dinu Valentin, fostul concurent de la &quot;Romanii au talent&quot;. VIDEO
13 August 2011, 09:27 / 18 comentarii

Vezi unde il poti asculta astazi pe Dinu Valentin, fostul concurent de la "Romanii au talent". VIDEO

Valentin Dinu va canta astazi, 13 august, pe scena Festivalului de la Mangalia, in Portul Turistic Mangalia, unde timp de patru seri va rasuna muzica romaneasca pentru toate gusturile si pentru toate varstele.


	<span>Afla cum si-a petrecut vacanta de vara Mihai Petre! FOTO </span>
13 Iulie 2011, 11:33 / 44 comentarii

Afla cum si-a petrecut vacanta de vara Mihai Petre! FOTO

Mihai Petre, unul dintre juratii show-urilor “Romanii au talent” si “Dansez pentru tine” de la ProTV, si-a petrecut o parte din vacanta de vara in Polonia, acasa la parintii sotiei sale, Elwira.


	<span style="color: rgb(255,0,0)">Caravana &ldquo;Romanii au talent&rdquo; a plecat in cautare de noi talente.</span> Intra AICI si afla mai multe detalii!
25 August 2011, 15:39 / 151 comentarii

Caravana “Romanii au talent” a plecat in cautare de noi talente. Intra AICI si afla mai multe detalii!

Dupa ce a adus in fata intregii tari talente nemaipomenite si a implinit visul atator oameni, emisiunea “Romanii au talent” se pregateste de un nou sezon la Pro Tv. In perioada 20 august-26 septembrie, caravana “Romanii au talent” va strabate tara in lung si-n lat in cautarea acelor romani care au ceva de spus si aratat, a romanilor cu abilitati deosebite, gata oricand sa ridice o sala intreaga in picioare.


	Razy Gogonea va fi invitat special alaturi de Susan Boyle in finala &quot;China are talent&quot;
01 Iulie 2011, 14:00 / 16 comentarii

Razy Gogonea va fi invitat special alaturi de Susan Boyle in finala "China are talent"

Joi a fost seara talentelor in platoul emisiunii “Happy Hour” de la ProTV. Catalin Maruta l-a avut invitat special pe Razy Gogonea, “Matrix” de Romania, cel care a reusit sa-I cucereasca pe englezi cu miscarile sale si sa se claseze pe locul patru in finala concursului Britains Got Talent. Razy a povestit ca la o luna dupa ce s-a inscris in competitia din Anglia a aflat ca va exista si varianta romaneasca, “Romanii au talent”, insa contractul nu ii mai permitea sa participe si in tara desi si-ar fi dorit asta.


	Adrian Tutu isi scoate album la sfarsitul verii. Vezi ce piese o sa contina!
23 Iunie 2011, 12:46 / 376 comentarii

Adrian Tutu isi scoate album la sfarsitul verii. Vezi ce piese o sa contina!

Adrian Tutu, cel mai asteptat proiect al anului, a semnat cu MediaPro Music si urmeaza sa lanseze un nou single. Castigatorul show-ului “Romanii au talent” de la Pro TV, pregateste si un material discografic pentru care a intrat déjà in studiourile de inregistrari si care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei veri.