Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Sezonul 1 - Romanii au talent

Stiri


	Show-urile “Romanii au talent” au declansat o noua revolutie in Timisoara. Vezi GALERIA FOTO!
05 Septembrie 2011, 12:23 / 4 comentarii

Show-urile “Romanii au talent” au declansat o noua revolutie in Timisoara. Vezi GALERIA FOTO!

Pe 3 si 4 septembrie, Opera Nationala Romana din Timisoara a fost luata cu asalt de sutele de banateni dornici sa ia parte la super show-urile “Romanii au talent”. Acestia au asteptat ore in sir in incercarea de a fi martorii celei mai tari emisiuni a momentului. Rabdarea lor a fost insa rasplatita de un spectacol ca la carte.


	Ardelenii, asteptati la preselectiile “Romanii au talent” din Cluj
03 Septembrie 2011, 10:26 / 14 comentarii

Ardelenii, asteptati la preselectiile “Romanii au talent” din Cluj

A venit randul Ardealului sa demonstreze ca are talent. Marti, 6 septembrie incepand cu ora 10:00 la Hotel Belvedere din Cluj vor avea loc preselectiile pentru super show-ul de la ProTV.


	Caravana “Romanii au talent” a ajuns la Timisoara.  Smiley si Bartos iti spun care este atmosfera. VIDEO
02 Septembrie 2011, 10:54 / 38 comentarii

Caravana “Romanii au talent” a ajuns la Timisoara.  Smiley si Bartos iti spun care este atmosfera. VIDEO

Dupa ce a adus in fata intregii tari talente nemaipomenite si a implinit visul atator oameni, emisiunea “Romanii au talent” se pregateste de un nou sezon la Pro Tv.


	Smiley si Pavel Bartos - sefii de la <span style="color: rgb(255, 0, 0);">&quot;Romanii au talent&quot;</span>! Vezi ce a postat Smiley pe Facebook!
27 August 2011, 14:16 / 10 comentarii

Smiley si Pavel Bartos - sefii de la "Romanii au talent"! Vezi ce a postat Smiley pe Facebook!

Aflat la show-urile “Romanii au talent” din Craiova, Smiley le-a aratat si fanilor sai de pe Facebook.com/Smiley  care este atmosfera si cine sunt… sefii!


	Craiovenii sunt asteptati sa isi sustina eroii la <span style="color: rgb(255, 0, 0);">super show-urile</span> <span style="color: rgb(255, 0, 0);">&ldquo;Romanii au talent&rdquo;</span> FOTO
24 August 2011, 13:34 / 41 comentarii

Craiovenii sunt asteptati sa isi sustina eroii la super show-urile “Romanii au talent” FOTO

Pe 27 si 28 august, de la orele 12:00 si 19:00 in ambele zile, scena teatrului “Marin Sorescu” din Craiova va fi luata cu asalt de cei mai talentati olteni. Show-urile “Romanii au talent” ajung pentru prima oara in aceasta parte a tarii, iar juratii Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu sunt gata sa se minuneze de ce are Oltenia de oferit.


	Mihai Petre: &quot;Sper sa se intample lucruri minunate pe scena de la <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Romanii au talent</span>&quot; VIDEO
24 August 2011, 11:27 / 2 comentarii

Mihai Petre: "Sper sa se intample lucruri minunate pe scena de la Romanii au talent" VIDEO

Inainte sa plece cu caravana "Romanii au talent", Mihai Petre a acordat un interviu in exclusivitate site-ului nostru, unde a dezvaluit ce asteptari are de la cel de-al doilea sezon al super show-ului "Romanii au talent".