Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Sezonul 1 - Romanii au talent

Stiri


	Pe 10 noiembrie, <span style="color:#f00;">bucurestenii sunt asteptati la show-urile &ldquo;Romanii au talent&rdquo;</span>
09 Noiembrie 2011, 14:17 / 51 comentarii

Pe 10 noiembrie, bucurestenii sunt asteptati la show-urile “Romanii au talent”

Caravana “Romanii au talent” a ajuns la final. Dupa ce a strabatut intreaga tara, Bucurestiul este ultimul oras de pe harta caravanei.


	Sute de romani din toata tara au venit la preselectiile &ldquo;Romanii au talent&rdquo; din Bucuresti
31 Octombrie 2011, 15:48 / 39 comentarii

Sute de romani din toata tara au venit la preselectiile “Romanii au talent” din Bucuresti

Sambata si duminica, sute de romani din toate colturile tarii au venit la ultima etapa a preselectiilor pentru show-ul “Romanii au talent”.


	Valentin Luca si-a deschis propriul bar, iar Robo a fost solicitat pentru zeci de evenimente! <span style="color:#f00;">Afla ce mai fac finalistii de la &quot;Romanii au talent&quot;</span>
25 Octombrie 2011, 12:38 / 62 comentarii

Valentin Luca si-a deschis propriul bar, iar Robo a fost solicitat pentru zeci de evenimente! Afla ce mai fac finalistii de la "Romanii au talent"

Pe langa talentele pe care le-a descoperit si le-a adus in fata intregii tari, “Romanii au talent” este show-ul care a schimbat si a oferit multora sansa de a-si implini un vis!


	Valentin Luca: &quot;Nimeni nu se astepta sa vada un barman la Romanii au talent&quot;. <span style="color:#b22222;">Vino si tu la preselectii in Bucuresti pe 29 octombrie!</span>
25 Octombrie 2011, 10:49 / 1 comentarii

Valentin Luca: "Nimeni nu se astepta sa vada un barman la Romanii au talent". Vino si tu la preselectii in Bucuresti pe 29 octombrie!

Valentin Luca a ajuns in marea finala a show-ului de la Pro Tv datorita talentului si pasiunii sale pentru flair-bartending.


	Stefan Florescu: &quot;Cand am ajuns la Romanii au talent, <span style="color:#b22222;">eram doar un baiat cu un hobby!</span>&quot;
19 Octombrie 2011, 13:24 / 7 comentarii

Stefan Florescu: "Cand am ajuns la Romanii au talent, eram doar un baiat cu un hobby!"

“Dar in clipa in care am urcat pe scena, viata mea s-a schimbat”, spune tanarul care a impresionat o tara intreaga cu jongleriile sale cu mingea.


	<span style="color:#b22222;">Poti fi erou la orice varsta! </span>Vino la preselectiile Romanii au talent in Bucuresti, pe 29 octombrie!
18 Octombrie 2011, 15:49 / 10 comentarii

Poti fi erou la orice varsta! Vino la preselectiile Romanii au talent in Bucuresti, pe 29 octombrie!

“Cu beatbox-ul meu am dat Romania pe spate. Nu conteaza ca n-am castigat, talentul meu m-a facut celebru”, spune Cosmin Agache.