Sezonul 1 - Romanii au talent

Stiri


	<span style="color:#f00;">MOTIVUL </span>pentru care gimnastii de la trupa Ballance au refuzat sa participe la <span style="color:#f00;">&quot;Britain&rsquo;s Got Talent&quot;</span>
17 Ianuarie 2012, 13:44 / 77 comentarii

MOTIVUL pentru care gimnastii de la trupa Ballance au refuzat sa participe la "Britain’s Got Talent"

La fiecare prestatie de-a lor de la "Romanii au talent", Constantin Ciobotaru si Dan Florin Tazlauanu, gimnastii de la trupa Ballance, au ridicat publicul in picioare, iar o tara intreaga si-a tinut respiratia.


	Pe 10 noiembrie, <span style="color:#f00;">bucurestenii sunt asteptati la show-urile &ldquo;Romanii au talent&rdquo;</span>
09 Noiembrie 2011, 14:17 / 51 comentarii

Pe 10 noiembrie, bucurestenii sunt asteptati la show-urile “Romanii au talent”

Caravana “Romanii au talent” a ajuns la final. Dupa ce a strabatut intreaga tara, Bucurestiul este ultimul oras de pe harta caravanei.


	Sute de romani din toata tara au venit la preselectiile &ldquo;Romanii au talent&rdquo; din Bucuresti
31 Octombrie 2011, 15:48 / 39 comentarii

Sute de romani din toata tara au venit la preselectiile “Romanii au talent” din Bucuresti

Sambata si duminica, sute de romani din toate colturile tarii au venit la ultima etapa a preselectiilor pentru show-ul “Romanii au talent”.


	<span style="color:#f00;">Caravana &ldquo;Romanii au talent&rdquo; ajunge la Bucuresti pe 29 octombrie</span>
27 Octombrie 2011, 12:18 / 30 comentarii

Caravana “Romanii au talent” ajunge la Bucuresti pe 29 octombrie

Caravana “Romanii au talent” a ajuns la final. Bucurestiul este ultima sansa a celor care vor sa dovedeasca ca pot fi eroii unei tari intregi.


	Valentin Luca si-a deschis propriul bar, iar Robo a fost solicitat pentru zeci de evenimente! <span style="color:#f00;">Afla ce mai fac finalistii de la &quot;Romanii au talent&quot;</span>
25 Octombrie 2011, 12:38 / 62 comentarii

Valentin Luca si-a deschis propriul bar, iar Robo a fost solicitat pentru zeci de evenimente! Afla ce mai fac finalistii de la "Romanii au talent"

Pe langa talentele pe care le-a descoperit si le-a adus in fata intregii tari, “Romanii au talent” este show-ul care a schimbat si a oferit multora sansa de a-si implini un vis!