Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Smiley


	Smiley

La show-ul asta m-a surprins absolut tot si sunt convins ca aceleasi reactii le vor avea si telespectatorii atunci cand vor vedea emisiunea. Sunt foarte multe povesti interesante, multi oameni extraordinari pe care i-am intalnit in toata tara.

Ne-au placut foarte tare preselectiile cu public, pentru ca ai parte de un spectacol in care nu stii ce urmeaza. Si de aceea nu vrem sa divulgam prea multe, pentru ca vrem ca telespectatorii sa aiba parte de acelasi soc pe care l-am avut si noi.

Vorbim de oameni normali. Au vieti normale, cu slujbe asemenea, iar momentul acesta le poate transforma viitorul pentru totdeauna. Romanii sunt foarte creativi. E drept ca nu au aceleasi posibilitati financiare ca afara, dar am vazut ca improvizeaza foarte mult.

Eu si Pavel suntem in pozitia omului de acasa. Nu stim ce urmeaza, nu stim ce o sa faca omul pe scena, habar n-avem. Avem aceleasi reactii pe care le aveti si voi. Cred in succesul acestei emisiuni, pentru ca nu ma lasa sa plec din fata televizorului. Si mai exista un motiv pentru care cred ca va avea succes: promoveaza valori reale, oameni adevarati si normali si schimba vieti. Romania, in acest moment, are nevoie sa creada in noi, in romani, sa vedem ca nu suntem cei mai slabi, nu suntem cei mai saraci, nu suntem asa de prosti pe cat ne cred altii. S-ar putea sa fim mai buni decat ne credem.

Noi suntem alaturi de fiecare concurrent. Simtim cam de ce ar avea nevoie si suntem acolo indiferent de prestatia lor de pe scena. Cel mai important este ca ei au curajul sa vina in fata unui public atat de numeros si sa isi arate talentul in fata intregii tari. Este de apreciat determinarea lor!
 

Adauga comentariu:

Silviu (2016-04-16 10:21:25)
Bravo Smiley .Esti un simpatic si un om cu bun simt. Cel putin asa se vede. Vreau sa cred ca si in viata privata esti tot asa. Esti un castig pentru tara asta. Eu îți multumesc.Ar trebui pro tv-ul sa-ti pupe mana.
maia (2014-04-26 21:21:15)
Acest sow mi-a placut nespus TE IUBESC SMILEY , TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maia (2014-04-26 21:20:30)
Acestsow mi-a placut nespus TE IUBESC SMILEY , TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GamingPlay (2014-04-06 20:25:13)
/ / / /
Gabriel (2014-04-01 10:56:58)
Smiley sa stii ca imi place foarte foarte foarte mult melodia cea noua cu trupa HaHaHa production Da-o Tare ! cu Cabron ; Smiley ; Gues Who , Smiley n-am ce sati zic ESTI TARE !!!
mihaita (2014-03-25 12:28:22)
Dragi credinciosi a lui Dumnezeu,doresc sa ne gandim ca se apropie sfintele paste,invierea domnului isus. va rog sa ma iertati dar eu sunt foarte bolnav cu mai multe boli f f incurabile, cum ar fi: diabet foarte complicat cu insulina, accidente vasculare din trunchiul cerebral [paralizie partiala] infarct miocardic de 2 ori, poliartrita reumatoida, am ajuns sa mai pot merge cam 20-30 metri, apoi trebuie sa fac o pauza, numai Dumnezeu si Maica Domnului stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, in primul rand eu duc lipsa de alimente si medicamente, de aceea va rog in numele Domnului sa nu ma judecati, si daca puteti din putinul dvs va rog ajutati-ma si pe mine, ptr ca Dumnezeu va vedea si sunt sigur ca va rasplati pe fiecare ptr faptele bune pe care le face, eu sper ca nu vam deranjat cu acest apel al meu,eu nu pot efectua nici-un fel de activitate, va rog nu ma lasati sa chinui,chiar si un colet cu ceva alimente miar prinde foarte bine,adresa este: mihai feraru oficiul postal nr 1 casuta postala 95 localitatea vaslui-romania. macar ca vine pastele,,am cont deschis la banca: RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93rzbr0000060001059026 in lei COD SWIFT: RZBRROBU PE NUMELE MIHAI FERARU.SAU PRIN WESTERNUNION TEL 0040761887298. am sa ma rog mereu ptr sanatatea dvs Doamne Ajuta.. A-R Cu multa dragoste crestineasca mihai
aylis (2014-03-02 15:19:20)
ROMANII AU TALENT E CEL MAI TARE SHOW DIN ROMANIA.ACEST MESAJI E PT SMILEY SI PAVEL:''cu fuioruuu''!!!!!!
burlan filipmariN (2013-05-11 09:42:58)
din arad
Alessander (2013-05-10 20:48:38)
Sti ceva? Esti sexxy!!!! :;))))))) :D
vlad (2013-05-04 00:31:30)
Si Erawyo trebuia sa mearga in semifinale, dar dupa cum se stie, castigatorul este aranjat deja. Si asa au fost scandaluri cu premiile (ne)acordate de organizatorii emisiunii. O porcarie de emisiune....foarte multe talente au ramas pe dinafara si a ajuns in semifinala un bolnav psihic ca Alex "magicianul" care plangea ca un prostalau in direct.