Scena este pregătită
pentru MAREA UNIRE
A TALENTULUI!

SHOWUL SUPREM - Sezonul 8

VIDEO

Pavel Bartos


	Pavel Bartos

M-am uitat foarte mult la formatele din strainatate. Voiam sa ne raportam la ceva real si de calitate. Cand am vazut concurentii de afara, mi-am zis ca nu stiu daca noi avem asa ceva. Nu ca am ramas placut surprins, dar a fost peste asteptari ceea ce s-a intamplat la preselectii. M-au lasat mut.

 Ei bine, da, romanul are talent. Ma intreb unde au stat unii pana acum. Ma impresioneaza foarte mult cei in varsta, care au asteptat atatia ani ca sa-si demonstreze talentul, tenacitatea si increderea cu care au urcat pe scena de la “Romanii au talent”. Ma inclin in fata lor!

Cred ca un atu al meu si al lui Smiley este faptul ca suntem niste artisti cu foarte multa experienta pe scena. Bineinteles ca si noi avem emotii de fiecare data, dar avem resursele necesare pentru a le transforma in ceva pozitiv si asta vrem sa le transmitem si concurentilor. Noi suntem alaturi de ei indiferent de situatie, pentru ca incercam intotdeauna sa ne punem in pielea lor!
 

Adauga comentariu:

ion (2017-06-02 21:53:07)
Bartos " romanii au talentaaa, mosnegutuuu, publicitateee etc.vai de tine esti mare actor nu cunosti nimic din tehnica prezentarii esti limitat si cabotin !...
johnny (2016-04-29 23:02:03)
Bartos iar ai inceput cu" Doamne" ! Asa se intampla cand vocabularul este limitat, trebuie cumva sa umpli golurile !!! Astept sa treci la faza cu "Mama" "Mama" ! Halal sa ne fie !
Silviu (2016-04-16 10:25:55)
Pavel e ok.Impreuna cu Smiley face o echipa minunata.E stapan pe situatie si face spectacol. Important este ca nu se da vedeta si are bun simt.Pana la urma asta e meseria lui si o face bine. Bravo Pavel!!
Claudiu (2015-07-18 00:15:39)
Mie imi place. e haios.
Dony (2015-02-08 21:57:02)
da nu stiu ce sunt cu comentariile astea proaste DORINA vezi-ti de treba ta .Intai scoate grinda din ochi tai si apoi scoate paiul din ochii tai.
Dony (2015-02-08 21:56:50)
da nu stiu ce sunt cu comentariile astea proaste DORINA vezi-ti de treba ta .Intai scoate grinda din ochi tai si apoi scoate paiul din ochii tai.
Dorina (2014-05-16 23:01:54)
DRAGA PAUL BARTOS, ESTI INCULT, AGRAMAT, FACI O GRAMADA DE DEZACORDURI GRAMATICALE, AI COMENTARII DE PROST GUST SI FARA NOIMA, N-AI NICI UN TALENT ACTORICESC SAU DE SCENA DE VREUN FEL,N-AI HAZ, N-AI UMOR. CINE TE-A PUS ACOCO, DE CE? DU-TE DRAGULE SI GASESTE-TI ALTA SLUJBA CARE TI SE POTRIVESTE MAI BINE, CA ACOLO LA TV DAI UN EXEMPLU PROST TELESPECTATORILOR.
stelus (2014-04-28 22:24:46)
Anul trecut am inceput sa ne uitam cu mare interes la RAT cind am vazut ca putem vedea asta pe internet. Am ramas surprinsi sa vedem ca romanii au talent (desi se pare ca mai mult moldovenii !) si ne-a placut mult partea cu auditiile, desi formatul este un pic diferit de cel american pe care il urmarim de citiva ani buni, si ne-ati parut foarte simpatici si tu si smiley dar si ceilalti jurati. Totusi Pavel in semifinale esti complet penibil si sintem obligati sa sarim peste partea cu comentariile. Pur si simplu nu inteleg ce s-a intimplat cu tine.Daca erai in USA puneam pariu ca ai "luat" ceva inainte... Lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca in special pe participanti, imital pe smiley,,, iar glumele tale cu Mihai Petre sint absolut ridicole. Poate e timpul sa mai schimbi ...
cosmin (2014-04-19 16:19:10)
Asta e cel mai prost sezon, lasa-ne Pavele esti cauza din care nu ma urmaresc emisunea ci crede-ma nu sunt singur suntem mai multi ca avem chef sa vedem numarul concuretului sau sa-l auzim pe el, nu sa te vad pe tine in plin plan. Lasa-ne
eugen (2014-04-16 17:14:25)
Buna ziua Domnule Bartos, te consider un actor bun,dar ca prezentator,nu ai isterii de tipete si mai mult apari tu in prin plan decit concurentii uitate si dumneata ce stil au englezii sau americanii,sau francezii te rog sa ma scuzi dar pur si simplu esti exagerat plus ca stilul pur romanesc de aface ca ,concurentii si publicu si telespectatorii sa stea sa asteptul un vot sua un verdict este lung si nu are farmec probabiul ca regizorul emisiunii crede awsta ,dar este unica in europa este pacat ca talentul dumitale in actorie sa se piarda in acest program frumos si vazut de atita lume este valabil si pentru partenerul tau ar fi mai bine daca ar cinta